Foto: Veronika Ljung-Nielsen

Insändare: Ge AIK mindre uppmärksamhet

Varför detta enorma fokus på Skellefteå AIK? Inte nog med att vi prenumeranter ska bekosta en hel tidning om klubben, vi överöses dessutom i stort sett dagligen av en mängd artiklar på webben och i papperstidningen. Vanligtvis fyra till sex, men ibland upp till åtta separata artiklar.
 Detta gäller såväl före som efter matcher, då förutsättningarna inför och resultaten efter matcher ska analyseras.

Ingen annan idrott eller verksamhet får tillnärmelsevis samma uppmärksamhet och utrymme i Norran. 
För att öka intresset för hemmamatcherna och bidra till att bättra på publiksiffran så ägnade en reportern för en tid sedan ett stort utrymme åt en publiksiffra på 3 566 personer, som han ansåg vara förbryllande låg.
 Faktum är att många andra arrangörer skulle vara oerhört glada med en publik endast hälften så stor.

Nej, låt dem som är intresserade av hockeybilagan beställa den och betala för den. Ransonera skriverierna om Skellefteå AIK till en mer försvarbar och rimlig omfattning.

Lagom är bäst

Svar direkt

Tack för att du hörde av dig. Intresset för Skellefteå AIK på våra olika publiceringskanaler är enormt stort. Inte bara för våra lokala läsare utan över hela landet och även utanför vårt lands gränser. Skellefteå AIK är det lag som drar mest publik till läktaren och har överlägset mest läsning i Norran. Det är anledningen till att vi väljer att bevaka dem så mycket. Du kan också ladda ner vår app där kan du själv välja vilket innehåll du vill följa.

David Ekström, sportchef, Norran

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut