TV-serie om fiske efter Inlandsbanan med nerslag i Piteälven

Notera att denna artikel är från 2017.
I sommar spelas TV-serien Fiskedestination in med fyra avsnitt av Fisketåget där sportfiskarna reser längs Inlandsbanan. Bland annat görs nerslag i Piteälven.

– Det finns ett stort intresse för fiske och det är något som kan förena alla kommuner utefter Inlandsbanan. Mycket talar för att det här kommer att bli riktigt bra, säger Eva Palmgren, tf chef Destination Inlandsbanan AB i ett pressmeddelande.

Deltagande kommuner är Jokkmokk, Arjeplog, Storuman, Sorsele, Vilhelmina, Dorotea, Berg och Härjedalen. Inspelningen börjar i Jokkmokk den 17 juli och avslutas i Sveg den 3 augusti.

Produktionen görs av Johan Broman, Tackle & event. Han är känd som fiskeguide och programledare för tv-serierna Fiskedrag, Fiske - lite djupare och Fiskedestination.

– Grunden i serien Fisketåget är att visa på de fantastiska fiskemöjligheterna som finns längs Inlandsbanan. Vi kommer fiska olika slags fisk i olika typer av vatten. Den röda tråden är att visa att alla kan fiska och uppleva naturen oavsett kunskap, ålder eller plånbok, berättar Johan Broman.

 

Foto: Lars Westerlund
Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut
Jobb+ logo