Temat satt för Bizbuz

– Årets program och diskussioner utgår från den spännande fas som Skellefteå befinner sig i just nu och som kallas Den nya industrins växtplats, säger Bengt Ivansson.
– Årets program och diskussioner utgår från den spännande fas som Skellefteå befinner sig i just nu och som kallas Den nya industrins växtplats, säger Bengt Ivansson. Foto: Lars Westerlund
Temat för nästa omgång av Skellefteås näringslivsdagar Bizbuz, som genomförs 15-17 januari, blir ”Den nya industrins växtplats”.

– Årets program och diskussioner utgår från den spännande fas som Skellefteå befinner sig i just nu och som kallas Den nya industrins växtplats. I den byggs Europas modernaste batterifabrik liksom ett kulturhus, Norrbotniabanan kommer och bostäder byggs som aldrig förr. Basindustrin är stark och innovativ och miljöteknikområdet kokar av idéer, produkter och tjänster, säger i ett pressmeddelande Bengt Ivansson, näringslivschef Skellefteå kommun.

Bizbuz, som är öppet för alla, inleds under dag ett med en slags nulägesanalys där några av de viktigaste och mest spännande satsningarna som sker just nu presenteras. Under Bizbuz andra dag blickar man framåt och föreställer sig Skellefteå 2024 och Bizbuz tredje dag handlar om konsten att väcka uppmärksamhet. Veckan avslutas med näringslivsgalan Alvargalan.

– Talarna är inte helt klara, men kommer släppas allt eftersom och jag kan garantera att det blir både intressanta talare och inspirerande samtal, avslutar Bengt Ivansson.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut