Skellefteföretag får stororder på Filippinerna

I och med ordern har Zone Systems levererat skyltprodukter till cirka 200 McDonalds'restauranger på Filippinerna de senaste två åren.
I och med ordern har Zone Systems levererat skyltprodukter till cirka 200 McDonalds'restauranger på Filippinerna de senaste två åren. Foto: Pressbild
Skellefteföretaget Zone Systems har fått en order från McDonalds Filippinerna på menysystem till 86 restauranger. Det är den första marknaden som börjat använda det nya menysystemet.

I och med ordern har Zone Systems levererat skyltprodukter till cirka 200 McDonalds'restauranger på Filippinerna de senaste två åren. Genom åren har de levererat allt från menysystem för inomhusbruk till attraktiva utomhusprodukter till McDonald's i över 80 länder.

– Vi är väldigt glada för ordern och det känns kul att vi fortsatt får förtroendet av McDonald's att utveckla och leverera nya produkter till dem, säger i ett pressmeddelande Stefan Lundström, Key Account Manager på Zone Systems.Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut