Skellefteföretag kan bli Årets Francisetagare

Notera att denna artikel är från förra året.
Electrolux Home Skellefteå kan tilldelas utmärkelsen Årets Francisetagare som går till ett företag som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen
Electrolux Home Skellefteå kan tilldelas utmärkelsen Årets Francisetagare som går till ett företag som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen Foto: Electrolux Home
Electrolux Home Skellefteå är en av tre finalister som kan utses till ”Årets Franchisetagare” vid Frannygalan den 24 mars på Grand Hotel i Stockholm.

Priset ”Årets Franchisetagare” tilldelas den franchisetagare som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen. I juryns kriterier ingår bland annat att bedöma franchisetagarens utveckling och entreprenörskap, omsorg om och motivation av sin personal samt samarbetet med andra franchisetagare inom systemet.

De övriga finalisterna är McDonalds Skåne och Specsavers Härnösand.

På Frannygalan samlas representanter för Sveriges franchiseföretag för att uppmärksamma berömvärda insatser inom en företagsform som årligen omsätter 277 miljarder kronor och som sysselsätter 144 000 människor.

– Det är glädjande att intresset för Frannygalan ökar för varje år och att så många olika verksamheter är nominerade till de olika priserna. Allt från små till stora företag och organisationer och från vitt skilda branscher. I år har jurygrupperna verkligen haft ett tufft jobb med att utse tre finalister bland alla som varit nominerade i respektive priskategori, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise i ett pressmeddelande.

Priser delas också ut i kategorierna: Årets Franchisekedja, Framtidens Franchise, Årets Marknadsförare, Årets Franchisebragd, Årets CFO och Årets Nytänkare.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut
Jobb+ logo