Advokatbyrån Kaiding öppnar kontor i Östersund

Advokatbyrån Kaidings vd Hans Andersson berättar att etableringen i Östersund görs på grund av efterfrågan på affärsjuridisk rådgivning i en expansiv region.
Advokatbyrån Kaidings vd Hans Andersson berättar att etableringen i Östersund görs på grund av efterfrågan på affärsjuridisk rådgivning i en expansiv region. Foto: Advokatbyrån Kaiding
Skellefteföretaget Advokatbyrån Kaiding växer ytterligare och öppnar nu ett kontor i Östersund. Detta blir företagets sjunde kontor i norra Sverige.

Målsättningen är att redan från start bemanna kontoret i Östersund med tre advokater/jurister.

Enligt Hans Andersson, advokat och vd för Advokatbyrån Kaiding, är etableringen i Östersund främst en följd av en ökad efterfrågan på affärsjuridisk rådgivning i en expansiv region.

– Vi verkar i en allt mer komplex och rörlig affärsvärld med förvärv, expansioner, investeringar och etableringar. Det medför att det krävs förebyggande rådgivning för att undvika missförstånd, tvister och oönskade affärsrisker, säger han i ett pressmeddelande.

Hans Andersson ser också en ökad medvetenhet hos företag. De vill ha råd som hjälper dem med den balansgång som expansion och förändring innebär.

– Juridiska tvister och affärsmässiga risker uppstår ofta när överenskommelser varit otydliga och parternas förväntningar skiljer sig åt. Vi har sett det många gånger och vet att det kan undvikas genom rådgivning i ett tidigt skede, avslutar Hans Andersson.

Advokatbyrån Kaiding har idag över 60 medarbetare i Haparanda, Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och nu Östersund.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut