Erik Lindmark, ny säljare hos Delvator AB i Västerbotten och Norrbotten.
Erik Lindmark, ny säljare hos Delvator AB i Västerbotten och Norrbotten. Foto: Press

Delvator rekryterar Skelleftebo som ny säljare

Erik Lindmark tillträdde säljarposten den första december och stärker därmed företagets närvaro i både Västerbotten och Norrbotten

Erik är 34 år gammal och har tidigare arbetat för Leica Geosystems AB, där han sålt maskinstyrning och mätinstrument till bland annat Hitachimaskiner. Till en början så kommer han att utgå han från sitt hemmakontor i Skellefteå och fortsätta att arbeta i samma region som tidigare, då Norr- och Västerbotten även nu blir hans säljområde.

– Det blir en hel del åkande nu i början då det är ett geografiskt stort område, men jag ser verkligen fram emot att få träffa både nya och befintliga kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Efter en introduktion på huvudkontoret i Eslöv med bland annat säljmöte så bär det av uppåt i landet, för att träffa ett par av Delvators auktoriserade serviceverkstäder. Det som underlättar för Erik är att han redan har träffat många av Delvators kunder i sin tidigare tjänst.

– Många av maskinentreprenörerna har mycket bra kännedom om branschen, både om maskinerna och om sin verksamhet vilket gör att det känns extra kul att jag nu kan erbjuda dem våra kraftfulla Hitachimaskiner, säger han.

FAKTA

Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB.

Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut