Hon flyttar in i Yogease Yogastudio

– Nyheten här är att viryayogan med sin tydliga biomekanik gör entré och att vi kommer erbjuda lunchyoga, berättar Pia Burman.
– Nyheten här är att viryayogan med sin tydliga biomekanik gör entré och att vi kommer erbjuda lunchyoga, berättar Pia Burman. Foto: Pressbild
Pia Burman, som driver Zoloz Dans & Hälsa, flyttar in i Yogease Yogastudio i Skellefteå vid årsskiftet. Anledningen till detta är att en av delägarna i Yogease, yogaläraren Jeanette Carlsson, ska operera sina höfter under 2019 och därför inte kommer att undervisa.

Den andra delägaren i Yogease, Sofia Lindblom, fortsätter som yogalärare i yinyoga, restorativeyoga och vinyasayoga på yogastudion. Jeanette Carlsson kommer att först koncentrera sig på att få friska höfter och fortsätter sedan som yogalärare i egen regi den dag hon är redo.

– Vi har sett yogaintresset väckas mer och mer i vår stad och en yogastudio behövs som mötesplats för alla som vill yoga, säger Jeanette Carlsson och Sofia Lindblom i ett pressmeddelande.

Pia Burman är glad och tacksam över att yogastudion som Jeanette och Sofia byggt upp sedan januari 2017 kan drivas vidare och utvecklas.

– De som tidigare har yogat på Yogease kommer att känna igen sig samtidigt som jag kommer att bredda utbudet. Nyheten här är att viryayogan med sin tydliga biomekanik gör entré och att vi kommer erbjuda lunchyoga, berättar Pia Burman.

Dessutom kommer det att bli möjligt att boka PT-timmar i yoga, gå fördjupningskurser, danskurser samt workshops med både Skelleftebaserade och gästande lärare.

– Som hälsovägledare kommer jag också att ha aktiviteter för att stärka hälsan på andra sätt, för att se till hela människan. Efter att i tre år kombinerat heltidsstudier på universitet med att driva företag kan jag nu helt fokusera på Zoloz, avslutar Pia Burman.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut