Hon blir ny säljchef hos eventbyrå i Skellefteå

– Sabina Consulting är ett företag på frammarsch och det känns roligt att få vara med på den utvecklingsresa som bolaget gör just nu, säger Maria Singh.
– Sabina Consulting är ett företag på frammarsch och det känns roligt att få vara med på den utvecklingsresa som bolaget gör just nu, säger Maria Singh. Foto: Pressbild
Maria Singh blir ny säljchef på event- och konceptbyrån Sabina Consulting i Skellefteå. Hon har senaste åren arbetat som marknads- och hållbarhetschef rikstäckande på affärsresebyrån XLNT Travel.

– Sabina Consulting är ett företag på frammarsch och det känns roligt att få vara med på den utvecklingsresa som bolaget gör just nu, säger Maria Singh i ett pressmeddelande.

Hos Sabina Consulting, som är nominerat till Årets Tjänsteföretag på Alvargalan, jobbar idag fem personer med eventproduktion, konceptutveckling och ekonomi.

– Att få in Maria i vårt team känns väldigt kul och lyckosamt, det är även något vår verksamhet behöver. Vi är redo att växla upp lite ytterligare detta år, säger Sabina Jonsson, vd och grundare av bolaget.


Anmäl till Mediaombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut