Hon blir ny ekonomichef på Berco

" Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter från andra bolag ska komma till nytta och bidra med fortsatt utveckling av ekonomistyrning och processer inom bolagen", säger Jeanette Blomqvist.
" Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter från andra bolag ska komma till nytta och bidra med fortsatt utveckling av ekonomistyrning och processer inom bolagen", säger Jeanette Blomqvist. Foto: Pressbild
Skellefteföretaget Berco Produktion har anställt en ny ekonomichef. Det är Jeanette Blomqvist som närmast kommer från en liknande befattning på Wipro Infrastructure Engineering i Skellefteå.

Jim Wallström, vd på Berco Production, konstaterar att Berco under de senaste åren vuxit kraftigt och kommer att fortsätta växa de närmaste åren och behöver därför förstärka med en ny ekonomichef.

– Vi är glada att vi har lyckats locka till oss en så kompetent person som Jeanette, kommenterar han i ett pressmeddelande .

Jeanette kommer även att arbeta som ekonomichef på Scandinavian Terrain Vehicles AB och ÅMV Production AB som ingår i samma koncern.

.– Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter från andra bolag ska komma till nytta och bidra med fortsatt utveckling av ekonomistyrning och processer inom bolagen. Det kommer att bli både spännande och utmanande, säger Jeanette Blomqvist.Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut