Hon blir kontorschef på Skelleftebyrå

– I mina tidigare roller har jag träffat många konsulter som jobbar med de digitala utmaningarna, men jag har fastnat för Hello Futures approach. Den tilltalar mig, säger Petra Liuski.
– I mina tidigare roller har jag träffat många konsulter som jobbar med de digitala utmaningarna, men jag har fastnat för Hello Futures approach. Den tilltalar mig, säger Petra Liuski. Foto: Paulina Holmgren
Petra Liuski har rekryterats som kontorschef till Skelleftebyrån Hello Future. Hon kommer närmast från Skellefteå kommun där hon varit projektledare och strateg för olika digitala projekt.

Petra Liuski är utbildad kommunikationsstrateg och projektledare och har arbetat med detta under nästan hela sin karriär.

– I mina tidigare roller har jag träffat många konsulter som jobbar med de digitala utmaningarna, men jag har fastnat för Hello Futures approach. Den tilltalar mig, säger hon i ett pressmeddelande.

Bland annat hoppas hon kunna bidra med sina erfarenheter av att jobba med förändringsarbete inom offentlig sektor, vilket är en viktig del av Hello Futures verksamhet.

– Mitt tidigare jobb på Skellefteå kommun, tillsammans med andra erfarenheter, har framför allt gett mig insikter i de utmaningar som finns inom den offentliga sektorn, och också hur man kan få saker att hända i sådana komplexa organisationer, avslutar Petra Liuski.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut