Han blir ny produktchef hos Skellefteföretag

– Det känns inspirerande att få vara delaktig i installationer och entreprenader igen, något jag har saknat de senaste åren, säger Andreas Forsfjäll i ett pressmeddelande.
– Det känns inspirerande att få vara delaktig i installationer och entreprenader igen, något jag har saknat de senaste åren, säger Andreas Forsfjäll i ett pressmeddelande. Foto: Pressbild
Andreas Forsfjäll har rekryterats som produkt- och projektchef vid Skellefteföretaget Zone Systems. Han kommer närmast från en tjänst som produktägare vid Elecosoft.

Andreas Forsfjäll ser det som en perfekt möjlighet att som produktchef sida vid sida driva och utveckla Zone Systems projektverksamhet.

– Det känns också inspirerande att få vara delaktig i installationer och entreprenader igen, något jag har saknat de senaste åren, säger Andreas Forsfjäll i ett pressmeddelande.

Han kommer att ansvara för företagets erbjudande och projektleda utrullningar, nybyggnationer och ombyggnationer av Zone Systems kommunikationslösningar ute hos kunderna.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut