"Just nu händer det väldigt mycket både i Skellefteå som stad samt hos oss på Riksbyggen", säger Mikael Lindgren.
"Just nu händer det väldigt mycket både i Skellefteå som stad samt hos oss på Riksbyggen", säger Mikael Lindgren. Foto: Pressbild

Han blir ny marknadsområdeschef hos Riksbyggen i Skellefteå

Mikael Lindgren blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skellefteå. Han arbetar sedan tidigare inom samma marknadsområde som leveranschef för fastighetsservice, bygg och bovärdar.

– Just nu händer det väldigt mycket både i Skellefteå som stad samt hos oss på Riksbyggen. Jag ser verkligen fram emot att få vara med på den resan i min nya roll, säger Mikael Lindgren i ett pressmeddelande.

Sammanlagt förvaltar marknadsområdet cirka 50 bostadsrättsföreningar och 544 hyresrättslägenheter. Det arbetar idag 28 personer inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar, men den siffran kommer att öka inom kort.

– Riksbyggen bygger som aldrig förr i Skellefteå och är en av de aktörer som står bakom den kommande satsningen på 1 000 nya bostäder i samband med den nya batterifabriken, berättar Mikael.

Tidigare har han bland annat arbetat på HSB i olika roller samt som förvaltare på Skellefteå kommun. Mikael efterträder den 1 november Kenneth Lindberg som övergår till att bli marknadsområdeschef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut