Han blir ny chef hos Länsförsäkringar Västerbotten

- Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Länsförsäkringar Västerbottens organisation, säger Thomas Johansson.
- Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Länsförsäkringar Västerbottens organisation, säger Thomas Johansson. Foto: Pressbild
Till Länsförsäkringar Västerbottens nyinrättade tjänst som chef för affärsservice och fastighet har de rekryterat Thomas Johansson, som tidigare varit vd för Balticgruppen Fastighet AB.

- Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Länsförsäkringar Västerbottens organisation, säger i ett pressmeddelande Thomas Johansson.

Länsförsäkringar Västerbottens vd Göran Karmehag är nöjd med att ha kunnat knyta Thomas Johansson till sin organisation med den kompetens och erfarenhet som han besitter.

– Med våra cirka 200 anställda befinner vi oss i en omställningsfas där vi behöver utveckla vår interna serviceorganisation samtidigt som vi samordnar den med vår fastighetsförvaltning, berättar Göran Karmehag.

Thomas Johansson tillträder sin nya tjänst den 13 september.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut