Han blir Nolias nye försäljningschef

– Det känns väldigt inspirerande att nu vara en del av det arbete som ska öka samarbetet med partners och kunder där vi tillsammans gör nytta för Norrland, kommenterar Christer Nederstedt.
– Det känns väldigt inspirerande att nu vara en del av det arbete som ska öka samarbetet med partners och kunder där vi tillsammans gör nytta för Norrland, kommenterar Christer Nederstedt. Foto: Pressbild
Christer Nederstedt har börjat som ny försäljningschef på Nolia. Han har närmast varit försäljningsansvarig på brand experiencebyrån Heja! och Oddo.

Tidigare var Christer Nederstedt projektledare för Hjältarnas Hus och han har även varit Director SAS Sales & Support Sverige.

– Christers har ett stort samhällsengagemang och en enorm kunskap kring försäljning. Dessa egenskaper kommer att stärka vår satsning på kundrelationer som ger mervärden, med målet att göra ännu mer för näringsliv och samhälle i Norrland, säger i ett pressmeddelande Jonas Dahlberg, vd på Nolia.

Christer Nederstedt ser stora möjligheter för Nolia att ytterligare stärka kundrelationerna.

– Nolia och våra mötesplatser är starka varumärken förknippade med stort förtroende och personliga engagemang. Det känns väldigt inspirerande att nu vara en del av det arbete som ska öka samarbetet med partners och kunder där vi tillsammans gör nytta för Norrland, kommenterar Christer Nederstedt.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut