Gate 88 får ny stor kund i Kanada

Notera att denna artikel är från 2015.

  Gate 88 har skrivit ett nytt avtal med HealthCraft från Kanada, som tillverkar hjälpmedelsprodukter. HealthCraft ska expandera på en internationell marknad och Gate 88 har fått uppdraget att vara en del av projektet. Gate 88 kommer att lansera HealthCraft och dess produkter genom distributörer och agenter i Europa, Asien, Australien och Mellanöstern.

Redan på första mötet med Health Craft såg Gate 88:as vd Peter Karlstén vilken stor potential som fanns för Health Crafts produkter på den internationella marknaden.

– HealthCare har höga kvalitetskrav och är ett i grunden välskött företag som jobbar målmedvetet, passionerat och fokuserat. Vi genomförde ett utvärderingsprojekt för den europeiska marknaden och såg en perfekt plats för de lösningar som Health Craft har, säger Peter Karlstén, vd på Gate 88.

John O’Brien, CEO på Health Craft, konstaterar att Gate 88s engagemang, erfarenheter och kompetens inom internationella affärer är av stort värde för Health Craft

–  Deras spetskompetens inom vård- och hjälpmedelssektorn på internationell nivå och specifika kunskaper om den europeiska marknaden, gör Gate 88 till en perfekt partner för oss under vår internationella expansion, avslutar John O´Brien

Foto: Lars Westerlund
Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut