De har Almedalens bästa Stockholmsperspektiv

Notera att denna artikel är från 2018.
 Anders Sellström, Region Västerbotten, Pernilla Norlin, Ylva Skoogberg och Marcus Larsson, Entreprenörskapsforum
Anders Sellström, Region Västerbotten, Pernilla Norlin, Ylva Skoogberg och Marcus Larsson, Entreprenörskapsforum Foto: Region Västerbotten
Entreprenörskapsforum utsågs under tisdagskvällen till Almedalens bästa Stockholmsperspektiv 2018 av Region Västerbotten.

– Självklart vill vi säkra nationell och regional konkurrenskraft. Det gör vi med gedigna forskningsunderlag som visar på vikten av entreprenörskap och innovation, säger Pernilla Norlin, vice vd, Entreprenörskapsforum i ett pressmeddelande.

Utmärkelsen ges till en aktör som prisas för sin sunda inställning att ta till vara på Stockholms tillväxttakt i sitt eget utvecklingsarbete.

Motiveringen lyder:

”Entreprenörskapsforum är en av de ledande nationella mötesplatserna för kunskapsinhämtning för beslutsfattare, forskare och opinionsbildare i ekonomiskpolitiska frågor rörande bland annat entreprenörskap och innovation. De sprider sin kunskap i syfte att beslut rörande entreprenörskap och småföretagande ska vara väl underbyggda. Genom att använda Stockholm som motor i sin verksamhet ges i sin tur kraft till att vara den spjutspets man önskar för att förbättra entreprenörskapet, inte bara i Stockholm, utan hela landet.”


Anmäl till Mediaombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut