Butik i Skellefteå anställer fler

– Vi är mycket nöjda över att få två rutinerade säljare till vårt team, säger Leif Eriksson, vd, LTS Telekommunikation.
– Vi är mycket nöjda över att få två rutinerade säljare till vårt team, säger Leif Eriksson, vd, LTS Telekommunikation. Foto: VK
Stjärna Fyrkant i Skellefteå har vuxit det senaste året. Flytten till nya lokaler i höstas och viktiga rekryteringar gör att bolaget stärker sitt team på säljsidan med ytterligare en medarbetare.

Tidigare har Stjärna Fyrkant anställt Roger Burström som sälj- och platschef i Skellefteåbutiken. Han har jobbat med telefoni sedan mitten av 1990-talet och fram till 2003 jobbade han som säljare och servicechef på Telia. De senaste 15 åren har Roger Burström jobbat som telefonikonsult i eget bolag med uppdrag mot både stora och små företag.

– Nu har vi gjort en till nyckelrekrytering, säger vd Leif Eriksson till Affärsliv24.

Ny på Stjärna Fyrkant i Skellefteå är Lennart Johansson, som börjat som kundansvarig säljare.

– Vi är mycket nöjda över att få två rutinerade säljare till vårt team, säger Leif Eriksson.

Lennart Johansson har jobbat i 25 år på Telia där han haft olika roller.

– På Telia har jag varit allt från tekniker, säljare och affärsstöd, samt att jag jobbade i fem år som säljare på Telavox. Nu har jag landat hos Stjärna Fyrkant och det känns jättespännande, säger Lennart Johansson.

LTS Telekommunikation som driver Stjärna Fyrkant i Skellefteå och Umeå har växt från 10 till 28 anställda sedan 2005 och omsätter 70 miljoner kronor. Företaget erbjuder ett utbud av tjänster och produkter inom telefoni, it och fordonlösningar.

Elin Olsson/Affärsliv24

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut