Bioaktuell filmregissör gästar Bizbuz Stories

Ted Kjellsson har bjudit in en hemlig gäst till Bizbuz Stories.
Ted Kjellsson har bjudit in en hemlig gäst till Bizbuz Stories. Foto: Thea Holmqvist
Filmregissören Ted Kjellsson blir det som bjuder in en hemlig gäst till nästa omgång av näringslivseventet Bizbuz Stories som genomförs på Brygg Club & Café i Skellefteå den 27 november.

Ted Kjellsson har bland annat regisserat filmerna Kapten Sverige och Alla bara försvinner, tv-serien Skrotarna och är nu aktuell med filmen Ensamma i rymden. Gästen hålls i vanlig ordning hemlig ända fram till att hen presenteras på scen, men Ted ger ändå några ledtrådar kring vem han valt och varför:

– Jag är nyfiken på en tafflig polis som jag upptäckte i dumburken. Helt plötsligt är samma snubbe hela Sveriges charmigaste misslyckade skilsmässopappa. Och snart är han aktuell i en klassisk papparoll på bio! Men hur började denna resa och var ska den sluta? berättar Ted Kjellsson i ett pressmeddelande.

Ida Lindh, näringslivsutvecklare, Skellefteå kommun, konstaterar att Bizbuz Stories har varit lyckat och intresset ökar hela tiden.

– Tanken är att skapa fler mötesplatser för erfarenhetsutbyte och branschöverskridande nätverkande. Det är historierna som ligger i fokus, för det är inte alltid succéberättelserna som ger insikt. Det handlar lika mycket om misslyckanden, vägval och motgång, säger hon.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut