Bankkontor i Skellefteå byggs om

Diös hyr ut till Swedbank i flera städer och majoriteten av de lokalerna har genomgått samma utveckling som nu blir verklighet även i Skellefteå.
Diös hyr ut till Swedbank i flera städer och majoriteten av de lokalerna har genomgått samma utveckling som nu blir verklighet även i Skellefteå. Foto: Pressbild
Swedbanks lokaler i centrala Skellefteå ska nu byggas om till en aktivitetsbaserad miljö. I höst påbörjar fastighetsägaren Diös ombyggnationen som beräknas vara klar under våren 2019.

Diös hyr ut till Swedbank i flera städer och majoriteten av de lokalerna har genomgått samma utveckling som nu blir verklighet även i Skellefteå. På kontoret i Skellefteå arbetar 32 personer.

– Det känns riktigt bra att vi, tillsammans med Swedbank, tagit fram en lösning för ett nytt bankkontor med en modern miljö för kundbesök. Fokus har varit hållbarhet och tillgänglighet på bästa läge mitt i stan, vilket ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger i ett pressmeddelande Göran Fonzén, affärschef, Diös Fastigheter.

Catarina Lidman, kontorschef, Swedbank Skellefteå, är glad över att få ett nytt modernt kontor.

– Den nya lokalen blir ett lyft både för kunder och medarbetare. Lokalernas utformning har skett i nära samarbete med Diös, och vi har uppskattat deras lyhördhet för våra önskemål. Lokalerna är verkligen anpassade efter våra behov och kommer att möjliggöra tillväxt för både människor och företag i Skellefteå, kommenterar hon.


Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut